Throwback.

Denna bid togs i juni förra året, jag skulle till gothia cup med min kompis Ellinor. När jag kollar på denna bild så känns det som det var i går den togs. Jag vill verkligen ha sommar igen. 

Trevlig shoppingrunda.

 

Nu är jag hemma från en riktigt lång shoppingrunda med denna fina tjej. Har riktigt ont i fötterna för att jag gått så mycket. Vi har kollat i många, många affärer och jag har köpt två jättefina toppar som jag är mycket glad över.

Jag behöver nya sommartoppar och det var precis det jag hittade. Sen så ser man att alla sommarklänningar börjar komma till butikerna nu. 

Snart får man ju börja kika efter avslutningsklänningar. Blir alldeles pirrig i magen av att tänka på sommaravslutningen. Vill verkligen ha sommarlov och bli brun nu! 

Men nu ska jag tappa upp ett bad och göra mig i ordning för kvällen. 


Summer feelings.

Hej alla! 

Det är verkligen underbart ljus ute idag så var tvungen att ta lite bilder. Jag tycker det är så underbart att ha på sig jeansjacka och solglasögon, det ser så somrigt ut.

Jag älskar sommaren och jag längtar tills man kan gå runt i shorts och söta linnen. Men det bästa med sommaren är att man blir brun. Jag ogillar verkligen att vara så här blek som man är nu på våren. Usch och fy. 


Work for it.


Victoria's Secret

Tänkte skriva av mig lite om ett av mina favorit märken, Victotia's Secret.

Bara jag går in på Victoria's Secret sida så blir jag helt förälskad av alla fina saker! Dom grejer jag gillar bäst är på bilderna här ovanför och kan hittas HÄR Om inte frakten var så dyr skulle hela min garderob vara fylld med grejer därifrån. Jag skulle så gärna vilja åka till London eller Usa bara för att shoppa på Victoria's Secret.

Jag älskar verkligen sådana toppar som dom har med alla söta tryck på och alla underbara bikinis. När jag ser deras grejer får jag lust att skapa ett eget märke och sitta och designa massa söta underkläder hela dagen lång. 

Jag tycker i alla fall det låter som ett underbart jobb. 


Fredagsmys.

Denna dag blev inte riktigt som jag planerat. Min mage bestämde sig för att göra väldigt ont så jag fick ställa in dagens planer. I stället blir det mys framför MTV med glass, inte så jättedåligt det heller. Men hade hellre varit med mina kompisar. 

Morning.

God morgon. Jag har ju inte bloggat på ett bra tag och har länge tänkt att jag ska börja igen, så varför inte göra ett litet inlägg idag när jag har tid.

Min skola har studiedag idag, det uppskattas mycket hemma hos mig i alla fall. Just nu sitter jag i sängen och ska försöka få gjort lite läxor. Vid två idag ska jag iväg till gymmet, känns som jag inte varit där på en evighet, så det kommer bli riktigt skönt att åka dit. Senare i kväll åker jag till min kompis Miranda och sover där, kommer bli riktigt mysigt tror jag! 


RSS 2.0